Proeverij 20 maart 2010

HAN EN HANS

Zaterdag 20 maart 2010, om 20 uur in De Nieuwbeek, Nieuwbeekstraat 35 Aalst

Onze Nederlandse biervrienden Han Hidalgo en Hans Meijvis verzorgen een proeverij van Nederlandse bieren en daar bijhorende hapjes.

Han Hidalgo verzorgt in de Zytholoog de kookrubriek. Deze expert in koken met bier maakt u tevens wegwijs in de bierkeuken op zijn site www.biercuisine.nl. Bekijk en beluister een interview met hem op: http://www.bierblad.nl/2008/11/koken_met_bier_biedt_de.php.

Hans Meijvis is de eindcorrector van de Zytholoog. Deze Brabantse (hij is van Breda) bierliefhebber is al lid van OBP/Zythos sedert 1985 en is actief bij de Noord-Brabantse bierproevers.

De Nederlandse ambachtelijke bieren zijn in opmars...

mis dus deze OPA-proeverij niet!


Houd alvast ook de volgende data vrij: 17 april: Paasbieren; 15 mei: uitstap Zuid-Vlaanderen; 19 juni: Stadsbieren, 3 juli (onder voorbehoud): Vrouwen Brouwen; 28 augustus: Geuzetocht

Oproep

  1. Brouwvrouwen: vrouwelijke leden die geïnteresseerd zijn om mee te brouwen op de vrouwen- brouwendag kunnen dit laten weten op onderstaand e-mailadres!
  2. Huisbrouwers: Opa overweegt een proeverij met bieren van thuisbrouwers. Ken je iemand die zelf een bier brouwt en zijn maaksel wil laten keuren op een OPA-proeverij? Laat het ons weten!
  3. Leden die nog steeds per brief uitgenodigd worden, helpen het bestuur als ze overschakelen op elektronische post; graag een seintje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.